fbpx

Következő tantermi KRESZ tanfolyam: 06. 15. BEIRATKOZÁS: 06.11.-ig! Online kresz tanfolyam folyamatosan.
25.000 Ft Állami Támogatás! Diákoknak 20 éves korig és Gyes-en, Gyed-en lévő kismamáknak.

Ez autósiskolánk régi elavult oldala,
naprakész információkat erre a linkre kattintva érhet el:

https://www.spuri-suli.hu/autosiskola-budapest/

 

Tanfolyamok

N

Nincsenek rejtett költségek

N

Jogosítvány szerzés villámgyorsan

N

Minden egy helyen elmélet, gyakorlat, vizsga

N

Folyamatosan bővülő, karbantartott, változatos motor- és autópark

JELENTKEZZ MOST!

Az autós- és motoros tanfolyamaink, folyamatosan indulnak a Duna Plázánál lévő irodánkban. A mi autósiskolánkban nem kell heteket, hónapokat várnod egy tanfolyam indulására…

Hétköznap délelőtti tanfolyam: 7 egymást követő hétköznapi alkalom (kedden indul, rákövetkező hét szerdáig tart). Délelőtt 9-től.

Hétköznap délutáni tanfolyam: 7 egymást követő hétköznapi alkalom (kedden indul, rákövetkező hét szerdáig tart). Délután 17-től.

Hétvégi tanfolyam: minden hónapban indul. 2 egymást hétvége Délelőtt 9-től.

 

E-learning tanfolyam: Otthon, kényelmesen, a nap bármely szakában, interneten elvégezhető tanfolyam, amelyre jelentkezni nyitvatartási időben lehet folyamatosan.

 

Beiratkozni személyesen, nyitvatartási időben lehet. Hozd magaddal: személyi igazolványodat, lakcímkártyádat valamint az első részletet készpénzben.

kiváló oktató

éves oktatási tapasztalat

végzett tanuló

Ajánlásaink

“Itt tanultam meg motorozni és nagyon sok hasznos információval láttak el.És máig is motorozom és részt veszek a Spuri -suli iskolának megrendezett évi motoros találkozóin,ami mindig egy nagy élmény .Oktatóm Ludman Lajos aki szigorú de megértem mert a motorozás nem gyerek játék és jó ha minden apró részletre figyelünk.”

Kele János

“Remek motoros oktatás. Lajos Bá valóban szigorú, de igaza van. Ha látja, hogy odafigyelnek rá, sokat át tud adni a tudásából. Rutinpályán, Laci rengeteget segített.”
Vigh Zoltán

“Nekem minden simán ment kb másfél honap alatt megszereztem a jogosítványt(gyorsitottan) Maksa Miklos oktatom is korrekt jo embernek tartom és ajánlani tudom.Innen is köszönöm a segítséget és a türelmet!!!”

Pácza Gábor

Jelentkezz még ma!

A KATEGÓRIA | A1 KATEGÓRIA | A2 KATEGÓRIA
AM KATEGÓRIA | A1/B KATEGÓRIA | B KATEGÓRIA | BATK KATEGÓRIA

 

Tovább a képgalériáhozTovább a kapcsolatokhoz