fbpx

Következő tantermi KRESZ tanfolyam: 06. 15. BEIRATKOZÁS: 06.11.-ig! Online kresz tanfolyam folyamatosan.
25.000 Ft Állami Támogatás! Diákoknak 20 éves korig és Gyes-en, Gyed-en lévő kismamáknak.

Miért minket?

A legjobb autósiskola Budapesten?

A legfontosabb: Mi nem trükközünk az árakkal!

N

Nálunk gyorsan, olcsón, korrekten szerezheted meg jogosítványodat!

N

Mindent egy helyen találsz, legyen az gyakorlópálya, vizsgahelyszín, elméleti oktatások tanterme, elsősegély tanfolyam!

N

Közvetlenül a kék metró megállójánál vagyunk, így egyszerűen megközelíthetsz minket!

N

Folyamatosan bővülő, karbantartott, változatos motor- és autóparkkal rendelkezünk. Mindegy milyen típuson szeretnél tanulni, nálunk mindent megtalálsz!

Iskolánkról:

Iskolánk B kategóriás autóvezetői- és “AM”, “A1”, “A2”, valamint “A” motoros jogosítvány megszerzéséhez szükséges képzéssel – és teljeskörű ügyintézéssel foglalkozik – tulajdonosunknak Ludman Lajosnak 45 éves tapasztalatával a háttérben. A tanulókat 20 magasan képzett, türelmes közlekedési szakember várja, biztosítva a jó tudásszint elérését.

Kulturáltan berendezett kényelmes szaktantermünkkel – a vele azonos helyen lévő irodánkkal, – valamint jól megközelíthető, központi helyen lévő tanpályánkkal állunk rendelkezésre. Spuri Suli az egyik legjobb autósiskola Budapesten!

Nálunk nem kell az elméleti oktatás után a “világvégére” mennie a gyakorlati képzésre, mert tanpályánk a központban van, a Duna Pláza hátsó parkolójában, mindössze 3 percnyire a Kék metrótól. A pálya este kivilágított(!) és nem zár be 17 órakor, mint más pályák. Itt egésznapos nyitvatartással, hétvégén és ünnepnapokon is lehetőség van gyakorlati képzésre.

Tőlünk az elsősegély tanfolyamhoz sem kell a “világvégére” menned, mert azt is helyben bonyolítjuk. No és magáért a jogsiért sem kell majd messze menni, mert a főokmányiroda is csak két Metró megállóra van a SPURI DUNA PLÁZÁ-tól.

Kellemes tanulást és sikeres vizsgákat kívánunk!

Milyen szempontok alapján érdemes autósiskolát választani?

  • Milyen múlttal rendelkezik? Itt érdemes mérlegelni hány éve működik az autós vagy motoros iskola, akár ismerősök tapasztalatára korábbról. Szerencsére budapesti autósiskolánk több, mint 20 éve működik, több ezer sikeres tanulóval, ezért nagy valószínűséggel mindeki ismerettségi körében lehet olyan ember, aki hallott már a Spuri Suliról.

 

  • Korszerűség? Minden iskola rendelkezik saját járműparkkal. Itt érdemes rákérdezni vagy akár megtekinteni személyesen, hogy milyen járművekkel rendelkezik az adott iskola.

 

  • Ügyfélbarátság? Igen fontos, az is, hogy a jelentkezést követően milyen gyorsan és milyen hangnemben kapunk választ. Ha az iskola már a beiratkozásnál is szimpatikus, akkor a későbbiekben sem lehet nagy baj.

 

Néhány kép gépjárműveinkről:

JELENTKEZZ MÉG MA

Szerezz jogosítványt a spuri sulinál!

 

N

Nincsenek rejtett költségek

N

Jogosítvány szerzés villámgyorsan

N

Minden egy helyen elmélet, gyakorlat, vizsga

N

Folyamatosan bővülő, karbantartott, változatos motor- és autópark

A KATEGÓRIA | A1 KATEGÓRIA | A2 KATEGÓRIA
AM KATEGÓRIA | A1/B KATEGÓRIA | B KATEGÓRIA | BATK KATEGÓRIA

 

Tovább a tanfolyamokhozTovább a kapcsolatokhoz