Tanfolyamok

N

Nincsenek rejtett költségek

N

Jogosítvány szerzés villámgyorsan

N

Minden egy helyen elmélet, gyakorlat, vizsga

N

Folyamatosan bővülő, karbantartott, változatos motor- és autópark

JELENTKEZZ MOST!

Ajánlásaink

“Itt tanultam meg motorozni és nagyon sok hasznos információval láttak el.És máig is motorozom és részt veszek a Spuri -suli iskolának megrendezett évi motoros találkozóin,ami mindig egy nagy élmény .Oktatóm Ludman Lajos aki szigorú de megértem mert a motorozás nem gyerek játék és jó ha minden apró részletre figyelünk.”

Kele János

“Remek motoros oktatás. Lajos Bá valóban szigorú, de igaza van. Ha látja, hogy odafigyelnek rá, sokat át tud adni a tudásából. Rutinpályán, Laci rengeteget segített.”
Vigh Zoltán

“Nekem minden simán ment kb másfél honap alatt megszereztem a jogosítványt(gyorsitottan) Maksa Miklos oktatom is korrekt jo embernek tartom és ajánlani tudom.Innen is köszönöm a segítséget és a türelmet!!!”

Pácza Gábor

Jelentkezz még ma!

A KATEGÓRIA | A1 KATEGÓRIA | A2 KATEGÓRIA
AM KATEGÓRIA | A1/B KATEGÓRIA | B KATEGÓRIA | BATK KATEGÓRIA

 

Tovább a képgalériáhozTovább a kapcsolatokhoz

Rólunk röviden:

Iskolánk “B” kategóriás autóvezetői- és “AM”, “A1”, “A2”, valamint “A” motoros jogosítvány megszerzéséhez szükséges képzéssel – és teljeskörű ügyintézéssel foglalkozik – iskolavezetőnknek Ludman Lajosnak 40 éves tapasztalatával a háttérben. A tanulókat 20 magasan képzett, türelmes közlekedési szakember várja, biztosítva a jó tudásszint elérését.

CÍMÜNK:

1138 Budapest,
Váci út 178., Paduc utca 1.

KÖVESS MINKET!

Irodánk 2021.04.20-tól a
megszokott időpontokban nyitvatart!

Bővebben:

https://www.spuri-suli.hu/kapcsolat/