fbpx

Megvan a jogsi? Autóvásárlás menete

Szerző: | máj 20, 2021 | 0 hozzászólás

A cikk jogosítvánnyal nem rendelkezőknek vagy friss jogsisoknak szól legfőképp. Mindenkinek fontos pillanat az életében, mikor megveszi vagy megkapja élete első autóját. Ilyenkor természetes, hogy az ember sokszor érzelmi alapon dönt, ahelyett, hogy a “józan eszére hallgatna” Sok cikk kitaglalta már főleg biztosítással foglalkozó portálok, mik az autóvásárlás lépései.

1. Ez itt a reklám helye, de ha te autóvásárlás előtt állsz és szeretnéd is vezetni azt valahogy le kell tenned a jogosítványt. Erről itt olvashatsz bővebben: https://www.spuri-suli.hu/vezetes_autosiskola_budapesten/jogositvany-szerzes-folyamata-autosiskola-budapesten/ (JOGOSÍTVÁNY SZERZÉS FOLYAMATA! AUTÓSISKOLA BUDAPEST )

Autós jogosítvány Budapest , Motoros jogosítvány Budapest: https://www.spuri-suli.hu/tanfolyamok/

2. Kiválasztani a megfelelőt. A használtautó piac elég tág, ahhoz hogy komoly gondot jelentsen kiválasztani a neked megfelelő autót, még akkor ha vannak konkrét elképzeléseid márka típus szerint, mivel kevés olyan márka vagy típus van ahol ne lenne rengeteg lehetősége az embernek megvenni a sajátját. Ezért érdemes legalább 4-5öt talonba rakni, ami lakhelyhez viszonylag közel van, ha a fő célpont mégsem megfelelő.

3. Autó átnézés. Természetesen érdemes akár független márkaszervizbe vagy ha van ismerős autószerelő vagy valaki aki jól ért az autókhoz elhívni magaddal, ha csak nem te vagy ez a személy.

4. Vásárlás menete, megfelel az autó. Ezt csak pontokba szedve írom le: – Adás vételi szerződés írása – Autó kifizetése – Biztosítás elintézése még indulás előtt – Eredet vizsga elkészítése – Műszaki vizsga (Ha lejárt vagy le fog járni hamarosan) – Biztosítás befizetése- Autó átírásához időpont kérése okományirodában, ha nem szeretsz várakozni.

Bővebben az autóvásárlás menetéről:
https://www.biztoshely.hu/auto-vasarlas-menete.html

Ha biztosítást szeretnél kötni gyorsan és egyszerűen, akkor javasoljuk:
https://www.netrisk.hu/

#Spuri Suli Autósiskola Budapest
#Autós jogosítvány Budapest – Spuri Suli

Ajánlott cikkek még:
https://www.spuri-suli.hu/vezetes_autosiskola_budapesten/mi-az-az-e-learning-autosiskola-budapest-motorjogsi-budapest/

Ha jogosítványt szeretnél, de nem akarsz kresz oktatásra járni, akkor javasoljuk az E-LEARNINGET! Budapest autósiskolánkban E-LEARNING kresz tanfolyamra is jelentkezhetsz:
https://www.spuri-suli.hu/e-learning/

B kategóriás jogosítvány Budapest: https://www.spuri-suli.hu/b-kategoria-2021-autosiskola-budapest/

Átjelentkezés budapesti autósiskolánkba egy másik autós iskolából:
https://www.spuri-suli.hu/atjelentkezes-masik-iskolabol-jogositvany-atjelentkezes-budapest-autosiskola/

Melyik a legjobb autósikola Budapesten? Egyértelműen Spur Suli! 🙂 Megosztásokat köszönjük!

About admin

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2024.05.31.-én

szabadság miatt

nincs ügyfélfogadás!