fbpx

Következő tantermi KRESZ tanfolyam: 05. 11. BEIRATKOZÁS: 05.08.-ig! Online kresz tanfolyam folyamatosan.
25.000 Ft Állami Támogatás! Diákoknak 20 éves korig és Gyes-en, Gyed-en lévő kismamáknak.

E-LEARNING

N

Kresz tanulás könnyedén

N

Interaktív tartalmak

N

Tanulj kreszt otthonról vagy bárhonnan

N

Akárhányszor újraolvasható és tanulható anyagok

JELENTKEZZ MOST!

E-LEARNING SPURI SULI AUTÓSISKOLA BUDAPEST ÉS MOTOROSISKOLA BUDAPEST

Mi az az e-learning?

Az e-learning képzések elektronikus úton közvetítik a tartalmakat, amelyekhez interneten keresztül lehet hozzáférni. A tananyagok a szöveges információk mellett interaktív animációk, szituációs gyakorlatok alkalmazásával teszik könnyen befogadhatóvá és elsajátíthatóvá az ismereteket. A képzés ideje alatt a tanuló folyamatos, teljes körű és objektív visszacsatolást kaphat a megszerzett tudásáról. Az e-learning tananyag gyorsan tudja követni az ismeretanyag (például a KRESZ) változásait is. Forrás: https://ofa.hu/files/Kamion/e-learning.pdf

E-LEARNING KRESZ ELŐNYEI:

Otthonról vagy bármely más helyről elvégezhető csak egy laptop, tablet, számítógép stb.. és internetelérés szükséges hozzá. Mindenki a saját tempójában tanulhatja a KRESZt. Az interaktív tartalom segít vizuálisan is elsajátítani a tudásanyagot és a program végigvezet minden fejezeten. Akárhányszor újraolvasható és tanulható tananyagok és naplózható munkamenet. A tananyag befejezésével gyakorló teszteken lehet lemérni az addig megszerzett tudást.

 

Hogyan tudom elkezdeni a kreszt e-learningen?

Az iskolába online vagy személyesen lehet beiratkozni. Az első részlet befizetése után 24 órán belül küldjük a tananyagot, regisztráció után azonnal kezdhető a tanfolyam.

A1/B KATEGÓRIA

B KAT. ÁTJELENTKEZÉS

A KIEGÉSZÍTŐ KATEGÓRIA

(2 éven belül)

A KIEGÉSZÍTŐ KATEGÓRIA

(2 éven túl)

Ajánlásaink

“Itt tanultam meg motorozni és nagyon sok hasznos információval láttak el.És máig is motorozom és részt veszek a Spuri -suli iskolának megrendezett évi motoros találkozóin,ami mindig egy nagy élmény .Oktatóm Ludman Lajos aki szigorú de megértem mert a motorozás nem gyerek játék és jó ha minden apró részletre figyelünk.”

Kele János

“Remek motoros oktatás. Lajos Bá valóban szigorú, de igaza van. Ha látja, hogy odafigyelnek rá, sokat át tud adni a tudásából. Rutinpályán, Laci rengeteget segített.”
Vigh Zoltán

“Nekem minden simán ment kb másfél honap alatt megszereztem a jogosítványt(gyorsitottan) Maksa Miklos oktatom is korrekt jo embernek tartom és ajánlani tudom.Innen is köszönöm a segítséget és a türelmet!!!”

Pácza Gábor

Jelentkezz még ma!

A KATEGÓRIA | A1 KATEGÓRIA | A2 KATEGÓRIA
AM KATEGÓRIA | A1/B KATEGÓRIA | B KATEGÓRIA | BATK KATEGÓRIA

 

Tovább a képgalériáhozTovább a kapcsolatokhoz
SZABADSÁG MIATT
2024.04.18-án 16:30-ig
2024.04.19-én 16:30-ig
2024.04.22-én 12:30-ig
2024.04.23-án 16:30-ig 
VAN ÜGYFÉLFOGADÁS