fbpx

Következő tantermi KRESZ tanfolyam: 06. 15. BEIRATKOZÁS: 06.11.-ig! Online kresz tanfolyam folyamatosan.
25.000 Ft Állami Támogatás! Diákoknak 20 éves korig és Gyes-en, Gyed-en lévő kismamáknak.

Ezen az oldalon található árak 2022.01.28-ig voltak érvényesek.

Aktuális áraink és tájékoztatókért katt ide:

https://www.spuri-suli.hu/autosiskola-budapest-arak-2022-motorosiskola-budapest-legjobb-autosiskola/https://www.spuri-suli.hu/jogositvany-arak-2021-autosiskola-budapest/

#Autósiskola Budapest #Motorosiskola Budapest

Átjelentkezés

N

Nincsenek rejtett költségek

N

Jogosítvány szerzés villámgyorsan

N

Minden egy helyen elmélet, gyakorlat, vizsga

N

Folyamatosan bővülő, karbantartott, változatos motor- és autópark

Jelentkezz még ma

LUDMAN FIVÉREK BT.

S P U R I – S U L I

AUTÓS ÉS MOTOROS ISKOLÁJA

 

„B” TÁJÉKOZTATÓ

A képzőszerv központi irodája:

DUNA PLAZA (1138 Bp. Váci út 178.) Bejárat: Paduc köz

Ügyfélfogadás: hétfőtől-péntekig: 9:00-12:30-ig és 13:30-20:00ig

Tel: 061/412-1115,  0620/334-0839,  0620/490-2646

Internet: www.spuri-suli.hu,  e-mail:spuri.suli@gmail.com

Iskolavezető: Ludman Lajos (Tel:0630/944-7622, e-mail:ludmanlajos53@gmail.com)

Cégb. Bejegysz: Cg.01-06-511534, Felnőttképzési nysz: 01-0596-06

Képzés helyszínei:    – elmélet: DUNA PLAZA (1138 Bp. Váci út 178.)

                                   – gyakorlat: XIII, Duna Plaza parkoló (az iskola saját tan- és vizsgapályája)

A tanfolyam kezdés feltételei: képzési igazolás, az előírt korhatár (16,5 év), érvényes személyazonosító igazolvány vagy útlevél, lakcímkártya v. min. 185 napos tartózkodási engedély, és ha rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel, pontosan kitöltött jelentkezési lap. Az igazolványok érvényességi idejét a jelölt köteles saját maga figyelemmel kísérni.

A vizsgára bocsátás feltétele:

Elméleti vizsga: 17 éves kor előtt legfeljebb 3 hónap, I. csoportú orvosi alkalmassági (a tanfolyam ideje alatt az iskola orvosánál is elvégezhető), az elméleti tanfolyamon való részvétel (témakörei: közlekedési ismeretek-16 óra, járművezetés elmélete-8 óra, szerkezeti és üzemeltetési ismeretek-4 óra). A tanórák 45 percesek. A tanfolyamon való részvétel kötelező, a hiányzást pótolni kell, ez térítésmentesen megtehető a következő tanfolyam azonos témakörénél. A vizsgára bocsátás csak ezután lehetséges, melyet az iskola intéz. A vizsga helyszíne: XI. ker. Bp. Petzvál József u. 39. vagy XIV. ker. Komócsy u. 17-19. A mozgáskorlátozott, vagy siket tanulót a képzés elméleti tantárgyainak tantermi foglalkozásain való részvétel alól-kérésére-az iskolavezető mentesíti. A mentesített tanulók felkészítésében a képző szerv a tanulóval kötött külön megállapodás szerint működik közre. Elméleti vizsgára vinni kell: érvényes személyazonosító igazolványt vagy útlevelet, lakcímkártyát, és egy eredeti iskola bizonyítványt (ami, min. 8. általános, de más magasabb végzettség is megfelelő!) A tanuló az elméleti tanfolyam első napjától számított 9 hónapon belül köteles elméleti vizsgára jelentkeznie és az elméleti tanfolyam első napjától számított 1 éven belül sikeres elméleti vizsgát tennie. Ennek elmaradása estén a tanulónak kötelező a tanfolyamot megismételnie és csak ezután küldhető újabb elméleti vizsgára.

Forgalmi vizsga: a kötelezően előírt 30 vezetési órán (minimum 9 óra alapoktatás, 14 óra városi vezetés, 4 óra országúti, 2 óra éjszakai, 1 óra: vizsgaóra) való részvétel és 580 km teljesítése a 24/2005.(IV.21.) GKM rendelet alapján. A minimálisan előírt órákról való hiányzást kötelezően pótolni kell, vizsgázni csak ezután lehet. A sikeres elméleti vizsgától számított 2 éven belül a tanulónak sikeres forgalmi vizsgát kell tennie, ennek elmulasztása estén a teljes képzés elévül.

A vezetéshez választható autótípusok: fiatal autóparkkal rendelkezünk, diesel és benzines autók választhatóak: VOLKSWAGEN, SEAT, SUZUKI, OPEL, TOYOTA, HONDA, CHEVROLET.

A gyakorlati oktatásnál alkalmanként 2-szer 50 perc (45 perc vezetés, 5 perc értékelés) vezetésre van lehetőség, az oktatóval előre megbeszélt időpontban. Ennek módosítására az oktatónál 2 munkanappal előtte telefonon (nem sms-ben) vagy személyesen van lehetőség. Amennyiben a tanuló nem jelenik meg a tanórán vagy nem mondja le időben a vezetési órát, a vezetési kartonjára „nem jelent meg” bejegyzés kerül, és a tandíjat felszámítjuk. Mindkét fél részéről 20 perc várakozás kötelező (pl: közlekedési dugó, stb.). A tanulónak lehetősége van megválasztani a vezetésre alkalmas napot és napszakot, az oktató autót kiválasztani, gyakorlati oktatót váltani. A gyakorlati oktatónak a vezetésre irányuló utasításait a legjobb tudása szerint köteles betartani. Az oktató gépkocsija meghibásodása esetén, az oktató vagy az iskola személyesen vagy telefonon értesíti a tanulót. A gyakorlati oktató műszaki hiba esetén nem köteles márka azonos gépjárművet biztosítani a tanuló részére, de törekednie kell a hasonlóságra. A gyakorlati oktató minden vezetési órán vezetési kartont vezet, amit a tanuló aláírásával tudomásul vesz.

A jogosítvány megszerzéséhez közúti elsősegély-nyújtó vizsgát is kell tenni. Tanfolyamot iskolánk szervez. Felmentés a vizsga alól: aki egészségügyi szakvégzetséggel rendelkezik, segédmotor-kerékpár vezetői igazolványt vagy vezetői engedélyt szerzett 1984. után vagy 1993. január 1. után vizsgát tett a vöröskeresztnél.

Vizsga csak a Tanuló és az Oktató vagy az Autósiskola együttes megbeszélésével irható ki. A Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont által kiírt vizsgaidőpontot a vizsga előtt legkésőbb öt munkanappal lehet módosítani. A hatósági vizsgák jegyzőkönyvét ezután hivatalosan lezárják, tehát módosításra már nincs lehetőség. A vizsgákat az iskola intézi és ezt az összeget a Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont részére fizeti be. Az összeg befizetése után számviteli bizonylatot kapunk, melyet az iskolában 1 hétig lehet megtekinteni, ill. átveheti. Számlaigényt, cégnévre kért számlát előre kell jelezni az iskola felé. A Tanuló áthelyezési igényét személyesen jelezheti az Autósiskola felé, a képzési igazolást a Tanuló személyesen átveheti 3 munkanap elteltével.

 

Sikeres forgalmi vizsga után 3 munkanappal váltható ki a vezetői engedély okmányirodában, ehhez szükséges okmányok: személyi okmányok, orvosi alkalmassági eredeti példánya és a közúti elsősegélynyújtó-vizsga vizsgaigazolása (vagy vezetői engedély).

 

 

A képzés felügyeletét a Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont látja el.

Címe: 1119. Bp. Petzvál József u. 39. Tel: 371-3030

 

 

JÓ TANULÁST ÉS SOK SIKERT KÍVÁNUNK!

TANDÍJ:

Regisztrációs díj:                                                    10.000 Ft.

Elméleti oktatás:                                                     37.000 Ft.

Gyakorlati oktatás (kötelezően előírt):            4.800Ft. (/óra)

További oktatási órák:                                     4.800Ft. (/óra)

Hétvégi, ünnepnapi és 18 óra utáni vezetés:   + 700Ft. (/óra)

Vizsgadíjak:

–        elmélet:                                                   4.600 Ft.

–        gyakorlat:                                              11.000 Ft.

Gyakorlati vizsga regisztráció:                                 1.500 Ft.

 

EGYÉB KÖLTSÉGEK:

Elsősegély:

–        tanfolyam:                                              9.000 Ft.

–        vizsgadíj:                                                8.200 Ft.

Orvosi alkalmassági:                                                7.200 Ft.

 

 

TANDÍJ FIZETÉSE: Szerződés aláírásakor egy összegben vagy kamatmentes részletre.

Részletfizetés esetén:

I.

58.000Ft.

(regisztrációs díj + 10 gyakorlati óra) beiratkozáskor

II.

48.000Ft.

(10 gyakorlati óra) 10. vezetési óra megkezdése előtt fizetendő a gyakorlati oktatónál.

III.

48.000Ft.

(10 gyakorlati óra) 20. vezetési óra megkezdése előtt fizetendő a gyakorlati oktatónál.

IV.

12.500Ft.

(forgalmi vizsgadíj)

Vezetés során.

Jelentkezz még ma!

A KATEGÓRIA | A1 KATEGÓRIA | A2 KATEGÓRIA
AM KATEGÓRIA | A1/B KATEGÓRIA | B KATEGÓRIA | BATK KATEGÓRIA

 

Tovább a tanfolyamokhozTovább a kapcsolatokhoz