fbpx

Következő tantermi KRESZ tanfolyam: 06. 15. BEIRATKOZÁS: 06.11.-ig! Online kresz tanfolyam folyamatosan.
25.000 Ft Állami Támogatás! Diákoknak 20 éves korig és Gyes-en, Gyed-en lévő kismamáknak.

Ezen az oldalon található árak 2022.01.28-ig voltak érvényesek.

Aktuális áraink és tájékoztatókért katt ide:

https://www.spuri-suli.hu/autosiskola-budapest-arak-2022-motorosiskola-budapest-legjobb-autosiskola/https://www.spuri-suli.hu/jogositvany-arak-2021-autosiskola-budapest/

#Autósiskola Budapest #Motorosiskola Budapest

A1 KATEGÓRIA

N

Nincsenek rejtett költségek

N

Jogosítvány szerzés villámgyorsan

N

Minden egy helyen elmélet, gyakorlat, vizsga

N

Folyamatosan bővülő, karbantartott, változatos motor- és autópark

Jelentkezz még ma

LUDMAN FIVÉREK BT.

S P U R I – S U L I

AUTÓS ÉS MOTOROS ISKOLÁJA

 

„B” TÁJÉKOZTATÓ

A képzőszerv központi irodája:

DUNA PLAZA (1138 Bp. Váci út 178.) Bejárat: Paduc köz

Ügyfélfogadás: hétfőtől-péntekig: 9:00-12:30-ig és 13:30-20:00ig

Tel: 061/412-1115,  0620/334-0839,  0620/490-2646

Internet: www.spuri-suli.hu,  e-mail:spuri.suli@gmail.com

Iskolavezető: Ludman Lajos (Tel:0630/944-7622, e-mail:ludmanlajos53@gmail.com)

Cégb. Bejegysz: Cg.01-06-511534, Felnőttképzési nysz: 01-0596-06

Képzés helyszínei:     – elmélet: DUNA PLAZA (1138 Bp. Váci út 178.)

                                    – gyakorlat: XIII, Duna Plaza parkoló (az iskola saját tan- és vizsgapályája)

A tanfolyam kezdés feltételei: az előírt korhatár (15,5 év), érvényes személyazonosító igazolvány vagy útlevél, lakcímkártya v. min. 185 napos tartózkodási engedély, és ha rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel, pontosan kitöltött jelentkezési lap. Az igazolványok érvényességi idejét a jelölt köteles saját maga figyelemmel kísérni.

A vizsgára bocsátás feltétele:

Elméleti vizsgánál. 16 éves kor előtt legfeljebb 3 hónap, I. csoportú orvosi alkalmassági (a tanfolyam ideje alatt az iskola orvosánál is elvégezhető) az elméleti tanfolyamon való részvétel (témakörei: közlekedési ismeretek-12 óra, járművezetés elmélete-6 óra, szerkezeti és üzemeltetési ismeretek-4 óra). A tanórák 45 percesek. A tanfolyamon való részvétel kötelező, a hiányzást pótolni kell, ez térítésmentesen megtehető a következő tanfolyam azonos témakörénél. A vizsgára bocsátás csak ezután lehetséges, melyet az iskola intéz. A vizsga helyszíne: 1119. Bp. Petzvál József u. 39. vagy XIV. ker. Komócsy u. 17-19. A mozgáskorlátozott, vagy siket tanulót a képzés elméleti tantárgyainak tantermi foglalkozásain való részvétel alól-kérésére-az iskolavezető mentesíti. A mentesített tanulók felkészítésében a képző szerv a tanulóval kötött külön megállapodás szerint működik közre. A tanuló az elméleti tanfolyam első napjától számított 9 hónapon belül köteles elméleti vizsgára jelentkeznie és az elméleti tanfolyam első napjától 1 éven belül sikeres elméleti vizsgát tennie. Ennek elmaradása estén a tanulónak kötelező a tanfolyamot megismételnie és csak ezután küldhető újabb elméleti vizsgára. Elméleti vizsgára vinni kell: érvényes személyazonosító igazolványt vagy útlevelet, lakcímkártyát, érvényes vezetői engedély (ha van!!),  és egy eredeti iskola bizonyítványt (ami, min. 8. általános, de más magasabb végzettség is megfelelő!)

Járműkezelési vizsgánál: betöltött 16 éves kor, a kötelezően előírt 6 alapoktatási órán (minimum 5 óra gyakorlati vezetés a tanpályán, 1 óra hibaelhárítás) való részvétel. A minimálisan előírt órákról való hiányzást kötelezően pótolni kell, vizsgázni csak ezután lehet.

Forgalmi vizsgánál: a kötelezően előírt 11 vezetési órán (minimum 8 óra városi, 2 óra országúti, 1 óra: vizsgaóra) való részvétel és 240 km teljesítése (24/2005.(IV.21.) GKM). A minimálisan előírt órákról való hiányzást kötelezően pótolni kell, vizsgázni csak ezután lehet. A sikeres elméleti vizsgától számított 2 éven belül a tanulónak sikeres forgalmi vizsgát kell tennie, ennek elmulasztása estén a teljes képzés elévül.

Gyakorlati oktatás: HONDA CG125-ös motorkerékpárokon történik. A motorkerékpárt az iskola biztosítja. Bukósisakot és egyéb kötelezően előírt felszerelések: protektoros- hosszúnadrág, -dzseki, -kesztyű, magas szárú cipő vagy csizma az iskola mérettől függően tud korlátozott mennyiségben biztosítani. A gyakorlati oktatásnál alkalmanként 2-szer 50 perc (45 perc vezetés, 5 perc értékelés) vezetésre van lehetőség vagy szünet közbeiktatásával 4-szer 50 perc, az oktatóval előre megbeszélt időpontban. Időpont módosításra az oktatónál 2 munkanappal előtte telefonon (nem sms-ben) vagy személyesen van lehetőség. Amennyiben a tanuló nem jelenik meg a tanórán vagy nem mondja le időben a vezetési órát, a vezetési kartonjára „nem jelent meg” bejegyzés kerül, és a tandíjat felszámítjuk. A motorozás csoportosan történik. A gyakorlati oktatás során a tanulónak lehetősége van az oktató autóban végig követnie a vizsgaútvonalakat, másik tanuló vezetés technikáját. Ha erre nincs igény azt előre kell jelezni. A gyakorlati oktatónak a vezetésre irányuló utasításait a legjobb tudása szerint köteles betartani. Tanuló a szerződés aláírásával tudomásul veszi, hogy a gyakorlati képzésen és a vizsgán saját felelősségére használja az oktató járművet és vezetésre alkalmas állapotban jelenik meg. Baleset esetén az iskolával szemben sem erkölcsi, jogi, anyagi követeléssel nem léphet fel.

A jogosítvány megszerzéséhez közúti elsősegély-nyújtó vizsgát is kell tenni. Tanfolyamot iskolánk szervez. Felmentés a vizsga alól: aki egészségügyi szakvégzetséggel rendelkezik, segédmotor-kerékpár vezetői igazolványt vagy vezetői engedélyt szerzett 1984. után vagy 1993. január 1. után vizsgát tett a vöröskeresztnél.

Vizsga csak a Tanuló és az Oktató vagy az Autósiskola együttes megbeszélésével irható ki. A Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont által kiírt vizsgaidőpontot a vizsga előtt legkésőbb öt munkanappal lehet módosítani. A hatósági vizsgák jegyzőkönyvét ezután hivatalosan lezárják, tehát módosításra már nincs lehetőség. A vizsgákat az iskola intézi és ezt az összeget a Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont részére fizeti be. Az összeg befizetése után számviteli bizonylatot kapunk, melyet az iskolában 1 hétig lehet megtekinteni, ill. átveheti. Számlaigényt, cégnévre kért számlát előre kell jelezni az iskola felé. A Tanuló áthelyezési igényét személyesen jelezheti az Autósiskola felé, a képzési igazolást a Tanuló személyesen átveheti 3 munkanap elteltével.

 

Sikeres forgalmi vizsga után 3 munkanappal váltható ki a vezetői engedély okmányirodában, ehhez szükséges okmányok: személyi okmányok, meglévő vezetői engedély, ha nincs vezetői engedély, akkor orvosi alkalmassági eredeti példánya és a közúti elsősegélynyújtó-vizsga vizsgaigazolása.

 

A képzés felügyeletét a Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont látja el.

Címe: 1119. Bp. Petzvál József u. 39. Tel: 371-3030

 

JÓ TANULÁST ÉS SOK SIKERT KÍVÁNUNK

TANDÍJ:

Elméleti oktatás:                                                      25.000Ft.

Gyakorlati oktatás:

          (kötelezően előírt órák)            16 x 3.500Ft.= 56.000Ft.

                helyett most akciósan   16 x 2.700Ft.= 43.200Ft.*

Vizsgaórák:                                         2 x 2.700Ft.= 5.400Ft.

További oktatási órák:                           3.500Ft.(/óra)

Hétvégi és ünnepnapi vezetés:              + 750Ft. (/óra)

Vizsgadíjak:

–          elmélet:                                                    4.600Ft.

–          járműkezelési                                           4.700Ft.

–          forgalmi:                                                11.000Ft.

Gyakorlati vizsgaregisztrációs díj összesen:

(járműkezelési és forgalmi vizsga)                                2.400Ft.

A gyakorlati vizsgák ideje díjfizetés szempontjából tanórának számít.

 

ALAP TANFOLYAM KÖLTSÉGE ÖSSZESEN:

109.100Ft helyett most akciósan 96.300Ft.

*A kedvezményes ár csak arra vonatkozik, aki iskolánknál kezdi meg a tanfolyamot

és az iskolánál fejezi be, tehát sikeres elméleti és gyakorlati vizsgát tesz.

Ellenkező esetben a különbözet visszafizetendő.

 

EGYÉB KÖLTSÉGEK:

Elsősegély:

–          tanfolyam:                                               9.000Ft.

–          vizsgadíja:                                               8.200Ft.

Orvosi alkalmassági:                                                 7.200Ft.

 

KÖLTSÉGEK FIZETÉSE:

  Szerződés aláírásakor egy összegben vagy kamatmentes részletre.

Részletfizetés esetén:

I.

25.000Ft.

Beiratkozáskor

II.

22.700Ft.

Befejezett elméleti tanfolyamot követően

(Vizsgadíjak+ regisztrációs díj)

III.

48.600Ft.

A vezetés megkezdése előtt esedékes

Jelentkezz még ma!

A KATEGÓRIA | A1 KATEGÓRIA | A2 KATEGÓRIA
AM KATEGÓRIA | A1/B KATEGÓRIA | B KATEGÓRIA | BATK KATEGÓRIA

 

Tovább a tanfolyamokhozTovább a kapcsolatokhoz