Fontos Tudnivalók

A képzésre vonatkozó előírások:

Képzésre és vizsgáztatásra vonatkozó jogszabályok:

Az elméleti tanfolyam első napjától számított 9 hónapon belül elméleti vizsgált kell tenni. Egyéb esetben a tanfolyam elévül és elölről kell kezdeni.

Az elméleti tanfolyam első napjától számított 12 hónapon belül sikeres elméleti vizsgált kell tenni. Egyéb esetben a tanfolyam elévül és elölről kell kezdeni.

Sikeres elméleti vizsgától számított 2 éven belül sikeres forgalmi vizsgát kell tenni. Egyéb esetben a teljes tanfolyamot újra kell kezdeni.

Sikeres forgalmi vizsgát következő munkanappal váltható ki a vezetői engedély okmányirodában, abban az esetben, ha a Budapest Főváros Kormányhivatala Közlekedési Felügyelőségen bemutatásra került a közúti elsősegélynyújtó-vizsga vizsgaigazolása vagy más egészségügyi végzettség, vagy korábbi jogosítvány. Okmányirodához szükséges iratok: személyi okmányok, orvosi alkalmassági eredeti példánya és a forgalmi vizsgaminősítő lapja.

Budapest Főváros Kormányhivatala Közlekedési Felügyelőség elérhetősége: XI. kerület, Petzvál József u. 39. Telefon: 06 1 371 3030

Adatkezelési tájékoztatónk elérhető itt: Adatkezelési tájékoztató

Copyright © 2013 Spuri Suli